Forholdsregler i forbindelse med Covid-19

VI SKAL PASSE PÅ HINANDEN & FØLGER DERFOR MYNDIGHEDERNES ANVISNINGER FOR AT MINDSKE SMITTESPREDNINGEN AF CORONAVIRUS.

 

Derfor har vi indført følgende forholdsregler:

 

  • Pga. renovering kan vi desværre ikke nå at genåbne vores fysiske butik til 1. marts. Vi håber på at kunne være klar til genåbning omkring påske.

 

  • Du kan fortsat købe varer i webshoppen, der kører videre som normalt.

 

  • Der er mulighed for afhentning af varer, som er forudbestilt i webshoppen tirsdag & torsdag mellem kl. 15.00 & 16.00. - Varer udleveres ved havelåge til butik.

 

  • Prisen på GLS med omdeling er midlertidigt sat ned til 49 kr. (oprindelig pris: 69 kr.)

 

  • Ønsker du at undgå fysisk kontakt ved levering af forsendelsen, kan du oplyse hvor pakken må stilles på bestillingssiden.

 

Vi har heldigvis en masse varer på lager & vi sender fortsat pakker til hele landet hver dag som normalt. 

Jeg holder mig dagligt opdateret hos GLS & skulle det ske, at der opstår yderligere restriktioner, der påvirker fragten af pakker, vil jeg oplyse det her på siden. 

 

 

Opdateringer fra GLS:

 

  • Ved pakker leveret til døren, har du som modtager midlertidigt mulighed for at printe en fuldmagt, der kan hænges på døren. Herved kan chaufføren stille pakken på leveringsadressen, uden du behøver at kvittere for den. Du kan printe din fuldmagt her. Alternativt kan du oplyse hvor pakken må stilles i kommentarfeltet på bestillingssiden.

 

  • GLS afviger midlertidigt sit krav om underskrift fra modtager ved afhentning i Pakkeshops. De vil nu blot bede om modtagers fulde navn som bevis for udlevering. Derudover appellerer GLS også til at modtager følger myndighedernes anbefalinger om at holde afstand i køen, når man henter sine pakker i deres Pakkeshops.

 

Pas godt på jer selv & andre!

 

De varmeste hilsener

Mette L. Weldingh

Indehaver