Fragt & Returnering

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

 

Du kan vælge følgende leveringsformer ved bestilling:

 

1. GLS levering til en valgfri pakkeshop.

2. GLS levering direkte til døren.

3. Du kan også vælge at afhente dine varer helt gratis i vores fysiske butik.

 

 

 

Hvad koster fragten?

 

Bestiller du til en adresse i Danmark gælder følgende fragtpriser:

 

1. GLS Pakkeshop: 39,00 DKK (Gratis fragt ved køb over 599,00 DKK)

2. GLS med omdeling: 69,00 DKK (Der kan ikke opnås gratis fragt ved denne leveringsform)

3. Afhentning i butik: Gratis

 

Bestiller du til en adresse i et andet EU-land er prisen reguleret efter det enkelte land. Du kan beregne din fragtpris ved at vælge det pågældende land på bestillingssiden. Der kan ikke opnås gratis fragt ved bestillinger til udlandet.

 

 

Hvordan returnerer jeg en vare?

 

Hvis du vil gøre brug af dine 14 dages fortrydelsesret & gerne vil sende din vare retur skal du gøre følgende:

 

1. Giv besked til os indenfor 14 dage fra du har modtaget din pakke, om at du ønsker at sende din vare retur. Skriv dette i en mail til: mette@igen-brugsen.dkDu kan evt. vælge at udfylde og vedhæfte vores standardfortrydelsesformular i mailen, men det er også tilstrækkeligt blot at oplyse dit navn, ordrenummer samt varenummeret på den/de varer du ønsker at returnere. 

 

2. Gå til følgende link & udfyld returformularen: https://return.shipmondo.com/igen-brugsen. Når du har fulgt guidens anvisninger kan du hente din returpakkelabel & printe den ud på en almindelig printer.

Bemærk at du selv skal betale for returfragten ved benyttelse af fortydelsesretten. Du vil automatisk blive opkrævet et beløb på 39,00 DKK, når du henter din returpakkelabel.

 

3. Pak dine varer så forsvarligt som du kan i den samme emballge som du modtog den i og vedlæg din returseddel i kassen.

 

4. Klæb din returlabel godt fast på pakken & sørg for at den oprindelige pakkelabel er fjernet.

 

5. Aflever pakken i en GLS Pakkeshop & sørg for at få en kvittering på at du har afleveret den. Pakken skal være indleveret i Pakkeshoppen senest 14 dage efter du har givet os besked om, at du ønsker at returnere den.

 

6. Så snart vi har modtaget din returpakke, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig inklusiv de oprindelige fragtudgifter, senest 14 dage fra den dag du gav os besked om, at du vil fortryde købet. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

 

Skal varen returneres i forbindelse med reklamation så tag kontakt til os. - Så sender vi en gratis returlabel til dig:)

 

Du kan læse mere om vores reklamationspolitik her: https://www.igen-brugsen.dk/handelsbetingelser/