Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger

Virksomhedsnavn: Igen-brugsen

Kontaktperson: Mette Lundsgaard Weldingh
CVR-nr: 39726718
Adresse: Elmegade 14

5500 Middelfart
Mailadresse: mette@igen-brugsen.dk
Telefonnummer: 25 34 73 32

 

Betaling

Du kan betale her på siden med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro samt MobilePay.

 

Du kan også betale med PayPal eller Anyday.

 

Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
   

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

 

Henvendelser vedrørende køb på afbetaling henvises til Anyday: kontakt@anyday.io

Betingelser ved køb med Anyday: https://www.anyday.io/terms-conditions/shopper

Læs mere om køb med Anyday her: https://www.anyday.io/shopper

 

Alle varer sælges udfra reglerne for brugtmoms. Køber kan ikke fratrække moms ved handlen.

 

Fragt

Der leveres til Danmark samt alle EU-lande.

 

Levering til Danmark: Alle forsendelser leveres med GLS. Leveringstiden er normalt 1 - 2 hverdage. Fragtprisen på GLS Pakkeshop er 39,00 DKK. Ønskes GLS med omdeling koster fragten 69,00 DKK. Fragtpriserne er faste, uanset volumen og vægt på forsendelsen. Ved køb over 599,00 DKK. er fragten gratis - dog kun ved leveringer med GLS Pakkeshop. Der kan ikke opnås gratis fragt ved leveringsmetoden: GLS med omdeling. 

 

Levering til andre EU-lande: Alle forsendelser leveres med GLS med omdeling. Leveringstiden på pakker til udlandet kan vare fra 2 hverdage & helt optil 6 hverdage, afhængig af hvilket land pakken skal sendes til. Fragtprisen varierer ligeledes efter hvilket land der leveres til. Den samlede fragtpris fremgår tydeligt på bestillingssiden inden købet godkendes. Der kan ikke opnås gratis fragt ved forsendelser udenfor Danmarks grænser.

 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan give os besked ved at sende en mail til mette@igen-brugsen.dk. Du kan evt. vælge at udfylde & vedhæfte vores standardfortrydelsesformular i mailen, men det er også tilstrækkeligt blot at oplyse dit navn, ordrenummer samt varenummeret på den/de varer du ønsker at returnere. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering ved brug af fortrydelsesret

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, & det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  

 

Hvis du vil gøre brug af dine 14 dages fortrydelsesret & gerne vil sende din vare retur skal du gøre følgende:

 

1. Giv besked til os indenfor 14 dage fra du har modtaget din pakke, om at du ønsker at sende din vare retur. Skriv dette i en mail til: mette@igen-brugsen.dk. Du kan evt. vælge at udfylde & vedhæfte vores standardfortrydelsesformular i mailen, men det er også tilstrækkeligt blot at oplyse dit navn, ordrenummer samt varenummeret på den/de varer du ønsker at returnere. 

 

2. Gå til følgende link & udfyld returformularen: https://return.shipmondo.com/igen-brugsen. Når du har fulgt guidens anvisninger kan du hente din returpakkelabel & printe den ud på en almindelig printer.

Bemærk at du selv skal betale for returfragten ved benyttelse af fortydelsesretten. Du vil automatisk blive opkrævet et beløb på 39,00 DKK, når du henter din returpakkelabel.

 

3. Pak dine varer så forsvarligt som du kan i den samme emballge som du modtog den i og vedlæg din returseddel i kassen.

 

4. Klæb din returlabel godt fast på pakken & sørg for at den oprindelige pakkelabel er fjernet.

 

5. Aflever pakken i en GLS Pakkeshop & sørg for at få en kvittering på at du har afleveret den. Pakken skal være indleveret i Pakkeshoppen senest 14 dage efter du har givet os besked om, at du ønsker at returnere den.

 

6. Så snart vi har modtaget din returpakke, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig inklusiv de oprindelige fragtudgifter, senest 14 dage fra den dag du gav os besked om, at du vil fortryde købet. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. 

 

Gå til Igen-brugsens Returportal

 

Fortrydelsesformular

Print nedenstående fortrydelsesformular & udfyld den. Tag et billede af den udfyldte formular & vedhæft den i en e-mail til: mette@igen-brugsen.dk.

Hent Fortrydelsesformular
 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, & det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber & den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, & i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Igen-brugsen

Elmegade 14

5500 Middelfart

 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og derpå returnere varen personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Du er berettiget til at reklamere over et produkt, hvis varens stand ikke svarer til den stand, som fremgår i produktbeskrivelsen på købstidspunktet.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. I den forbindelse bedes du give os besked på e-mail: mette@igen-brugsen.dk, hvor du beskriver varens fejl (vedhæft evt. et par billeder der synliggør fejlens omfang).

 

Returnering ved brug af reklamationsret

Er reklamationen berettiget, sender vi dig indenfor 14 dage en returpakkelabel pr. e-mail, som du kan printe ud & klistre på pakken. Returpakkelabelen koster dig ikke noget.

Du bedes pakke dine varer så forsvarligt som du kan og gerne i den oprindelige emballage. 

Aflever derpå pakken i en GLS Pakkeshop & sørg for at få en kvittering på at du har afleveret den. Pakken skal være indleveret i Pakkeshoppen senest 14 dage efter du har modtaget din returpakkelabel.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Så snart vi har modtaget din returpakke refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig inklusiv de oprindelige fragtudgifter, senest 14 dage fra den dag du gav os besked om den ønskede reklamation. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

 

Varen sendes til:
Igen-brugsen

Elmegade 14

5500 Middelfart

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. & e-mailadresse.
 
Vi registrerer & videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer & e-mailadresse blive udleveret til vores fragtbehandlere med henblik på levering af dine indkøb. Vores fragtbehandlere er pt.: Shipmondo ApS & GLS Denmark A/S.

Vi har vores webshop & betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Hvis du har gennemført et køb i webshoppen, vil oplysningerne om dit navn, adresse & e-mailadresse blive oplyst i vores regnskabsprogram, så vi kan behandle din faktura. Vores regnskabsprogram bliver administreret af Billy ApS.

Personoplysningerne registreres hos Igen-brugsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med ovenstående virksomheder, som opbevarer & behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne & må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på https://www.igen-brugsen.dk/ er Mette Lundsgaard Weldingh

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mette@igen-brugsen.dk.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på tlf. 25 34 73 32 eller på mail: mette@igen-brugsen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
  
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.05.23

 

 

 

Links til Fortrydelsesformular & Returportal

Hent Fortrydelsesformular

Gå til Igen-brugsens Returportal